Verhalen over levens van vrome vrouwen als inspiratiebron.

Vrome vrouwen kennen we allemaal, vrouwen van vroeger en nu, die kracht en inspiratie vonden en vinden in hun geloof in God. Die van daaruit het verschil maken in de wereld van hun tijd, in de levens van mensen die zij tegenkwamen. We kennen ze uit de bijbel, zoals Esther, Ruth, Maria, Lydia. In de bijbel staan er honderdvierenveertig.

Daarnaast zijn er andere vrome vrouwen van korter en langer geleden, of van vandaag. Kijk eens in uw boekenkast naar biografieën, dichtbundels, kunstboeken of romans. Denk aan vrouwen die u in het leven bent tegenkomen of nog om u heen zijn.

Komend seizoen willen we in vier bijeenkomst met deze vrouwen bezig zijn, in gesprek komen over hun verhaal en welke inspiratie daaruit klinkt. Vrouwen, vriendinnen, moeders en dochters maar ook mannen zijn van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen. Viermaal in het komend seizoen in Onder Dak:

Bijeenkomst 1. Kennismaken met elkaar en het thema vroom. Een paar voorbeelden. Bijeenkomst 2 Vrome vrouwen in de Bijbel.
Bijeenkomst 3 Vrome vrouwen in de geschiedenis.
Bijeenkomst 4 Vrome vrouwen van vandaag.

Als daar aanleiding en enthousiasme voor is, kunnen we in een zondagmorgendienst onze verhalen bij deze serie aan de gemeente doorgeven. Meld je aan bij Pastor Wilna Wierenga en we gaan kijken wat de meest geschikte tijd van samenkomst is.

Pastor Wilna Wierenga ( wilna.wierenga@pknkoudekerk.nl /0615253909)